La Festa de Tardor ja té el primer lema de la seva història triat per votació popular


Temes relacionats

Els santcugatencs podran votar el lema de la Festa de Tardor per internet (27/set/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Festa de Tardor

Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Festa de Tardor

'En temps de crisi: acció, associació i solidaritat' és el lema de la Festa de Tardor 2011, que per primera vegada ha estat escollit per votació popular a través d'internet. Els santcugatencs l'han votat entre set opcions possibles i la Comissió de la Festa de Tardor l'ha refrendat aquest dijous al vespre en assemblea.

El lema guanyador ha comptat amb el suport de 55 vots a través de la web Festadetardor.cat i amb 17 a l'assemblea d'aquest dijous. Així doncs, 'En temps de crisi: acció, associació i solidaritat' es converteix en la nova consigna per a aquesta celebració del teixit associatiu santcugatenc. El membre de la Comissió de la Festa de Tardor Ferran Casanovas ho ha explicat a Cugat.cat.

Ferran Casanovas

Hem fet una votació amb els representants de les entitats i, casualment, ha guanyat el mateix que a la web.


Un dels objectius d'enguany és fer divulgació a través de les xarxes socials. És per aquest motiu que es pot trobar la Festa de Tardor a Twitter al perfil @festadetardor o a l'etiqueta #festadetardor, i amb aquest mateix nom a Facebook. Amb aquesta presència a les xarxes socials, es vol crear debat al voltant de la celebració.

La identitat del pregoner és encara una incògnita, però la comissió ha assegurat que es donarà a conèixer després de l'elecció del lema.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.