La Festa de Tardor ja té el primer lema de la seva història triat per votació popular

Imatge d'arxiu d'una edició passada de la Festa de Tardor

Societat

Publicat el 6/oct/11 per Adrià Claramunt / Raquel Ligero

'En temps de crisi: acció, associació i solidaritat' és el lema de la Festa de Tardor 2011, que per primera vegada ha estat escollit per votació popular a través d'internet. Els santcugatencs l'han votat entre set opcions possibles i la Comissió de la Festa de Tardor l'ha refrendat aquest dijous al vespre en assemblea.

El lema guanyador ha comptat amb el suport de 55 vots a través de la web Festadetardor.cat i amb 17 a l'assemblea d'aquest dijous. Així doncs, 'En temps de crisi: acció, associació i solidaritat' es converteix en la nova consigna per a aquesta celebració del teixit associatiu santcugatenc. El membre de la Comissió de la Festa de Tardor Ferran Casanovas ho ha explicat a Cugat.cat.

Ferran Casanovas

Hem fet una votació amb els representants de les entitats i, casualment, ha guanyat el mateix que a la web.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Un dels objectius d'enguany és fer divulgació a través de les xarxes socials. És per aquest motiu que es pot trobar la Festa de Tardor a Twitter al perfil @festadetardor o a l'etiqueta #festadetardor, i amb aquest mateix nom a Facebook. Amb aquesta presència a les xarxes socials, es vol crear debat al voltant de la celebració.

La identitat del pregoner és encara una incògnita, però la comissió ha assegurat que es donarà a conèixer després de l'elecció del lema.