L'última campanya de donació de sang aconsegueix 10 extraccions


Temes relacionats

Nova cita per a donar sang avui al CAP Sant Cugat ( 6/oct/11)


  • Comparteix:

Només s'han recollit 10 donacions en l'última campanya

Només s'han recollit 10 donacions en l'última campanya

El Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Cugat ha recollit una desena d'extraccions en l'última donació de sang feta aquest dijous. El Banc de Sang i Teixits de Catalunya ha explicat a Cugat.cat que, tot i que la xifra sembli baixa, cal tenir en compte que en els darrers 30 dies s'han fet tres campanyes gairebé seguides que van acumular fins a 180 donacions, cosa que ha impedit que molts donants poguessin participar en la campanya d'aquest dijous.

La propera campanya que es farà a la ciutat serà a la facultat de Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) el tercer dilluns d'octubre, de dos quarts d'onze del matí fins a dos quarts de tres de la tarda.

D'altra banda, es farà una altra campanya el primer dissabte de novembre a la plaça Augusta de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.