La colla de 8 s'emmiralla en les noves generacions


  • Comparteix:

Els Gausacs s'han bolcat en la celebració del 15è aniversari de l'entitat. Les diferents generacions de la colla, que en total han sumat prop de 200 persones, s'han reunit aquest dissabte al Teatre-Auditori per festejar la trajectòria del grup casteller. L'acte ha recordat els moments més emotius i intensos de la història dels camises verdes com el primer 4 de 8 i el relleu generacional que ha fet créixer el grup.

Emoció i balanç. Aquestes han estat les claus de la celebració, que s'han materialitzat al llarg de tota la vetllada. Un pastís en forma de castell, un pilar descarregat al vestíbul del Teatre-Auditori i la mirada posada en les grans fites de la colla han evidenciat que els 15 anys dels Castellers són un punt i seguit.

Símbol d'això és el relleu generacional que la colla ha viscut al llarg de la seva trajectòria. Un relleu que pel president dels Castellers, Santi Casanova, és la garantia de futur.

Santi Casanova

La colla està creixent molt. Cada vegada més gent, sobretot jovent i canalla, s'hi apunta. Veiem un futur molt bo.


La celebració ha començat a l'escola Joan Maragall, on s'ha iniciat una cercavila que ha recorregut el centre de la ciutat. El grup, format pels gausacs més veterans, ha recollit els membres més joves de la colla a la plaça d'Octavià i al Club Muntanyenc. Una vegada reunits, s'han desplaçat fins al Teatre-Auditori. L'organitzador de l'acte Marc Maymó ha explicat el sentit d'aquesta trobada.

Marc Maymó

Hem considerat que és millor incorporar la gent per grups. És una manera perquè els participants es trobin amb gent coneguda.






Els Castellers de Sant Cugat també han estat acompanyats pels Geganters.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.