Les obres socials que operen a la ciutat garanteixen la continuïtat dels projectes


  • Comparteix:

El projecte 'Viure i conviure' posa en contacte gent gran amb joves

El projecte 'Viure i conviure' posa en contacte gent gran amb joves

Les obres socials d'entitats financeres mantindran els seus projectes a la ciutat, tot i l'actual conjuntura econòmica i el procés de reforma que viuen. L'Obra Social d'Unnim Caixa garanteix la seva tasca de col·laboració i suport a Sant Cugat, tot i la seva desvinculació d'Unnim Banc. De la mateixa manera, l'Obra Social de La Caixa també referma el seu compromís amb la ciutat, mentre que l'Obra Social de CatalunyaCaixa aposta per ampliar la seva activitat i properament entrarà en funcionament un sistema de lloguer solidari al municipi.

El Teatre-Auditori, el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i l'Aula d'Extensió Universitaria (AEU) són algunes de les entitats de la ciutat que reben la col·laboració de l'Obra Social d'Unnim. El director d'Obra Social Unnim, Antoni Guiñón, ha explicat a Cugat.cat que està cercant altres fórmules per mantenir l'activitat a la ciutat.

Antoni Guiñón

Tindrà repercussió, però estem treballant perquè sigui la mínima. L'Obra Social tindrà continuïtat.


Des de l'Obra Social de CatalunyaCaixa es manté i s'amplia l'oferta de serveis que tenen en marxa a la ciutat. D'una banda, continua el projecte 'Viure i Conviure' que posa en contacte gent gran que viu sola amb joves perquè comparteixin vivenda. Ara, l'entitat també posarà en marxa un programa de lloguer solidari on famílies amb necessitats econòmiques podran llogar habitacions a estudiants. Així ho ha avançat la cap de programes de l'Obra Social de CatalunyaCaixa, Mònica Duaigües.

Mònica Duaigües

L'evolució d'aquest programa ha fet que neixi el projecte de lloguer solidari, adreçat a famílies amb necessitats econòmiques.




Aquesta iniciativa començarà a la ciutat en les pròximes setmanes. L'Obra Social de La Caixa també ha expressat a Cugat.cat la seva voluntat de mantenir els serveis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.