L'Associació Espanyola contra el Càncer, esperançada amb la futura cura


  • Comparteix:

Il·luminació de la façana de l'Ajuntament pel dia internacional del càncer de mama l'any passat

Il·luminació de la façana de l'Ajuntament pel dia internacional del càncer de mama l'any passat

La secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) es pren amb optimisme l'anunci que s'ha fet aquesta setmana que d'aquí a cinc o 10 anys hi haurà una cura contra el càncer de mama. La notícia ha arribat una setmana abans de la celebració del Dia Internacional del Càncer de Mama, dimecres de la setmana vinent.

La presidenta de la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Marta Martí, s'ha mostrat molt il·lusionada per la notícia i ha explicat que les persones que estan preocupades per contraure la malaltia, d'aquí uns anys no hauran de patir més. Són declaracions a Cugat.cat.

Marta Martí

Les persones que tenen l'angoixa de tenir la malaltia ja saben que d'aquí a 10 anys ja estarà curada.



Per al Dia Internacional del Càncer de Mama l'associació ha preparat diferents actes. El matí hi haurà una taula d'informació a l'Ajuntament i en altres punts de la ciutat per orientar els qui estiguin interessats en la lluita contra el càncer i on es vendran unes pulseres a cinc euros per recaptar fons. Pel mateix motiu, la botiga de llaminadures Cuquet vendrà un nou dolç en forma de bruixeta i la recaptació que se'n faci anirà íntegrament a l'associació.

Per posar punt final als actes del Dia Internacional del Càncer de Mama s'il·luminarà la façana de l'Ajuntament, com s'ha fet en anys anteriors. Marta Martí ha explicat què hi ha preparat.

Marta Martí

Quan es donin els llums s'il·luminarà la façana de l'ajuntament i al terra hi haurà el logotip de la nostra associació.




Actualment l'associació compta amb un despatx a la Casa de Cultura cada dilluns de quatre a cinc de la tarda per atendre afectats pel càncer o a les persones que hi vulguin col·laborar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.