Maite Pérez, futura presidenta de la Federació de Comerciants


  • Comparteix:

La Federació de comerciansts tindrà nova presidenta

La Federació de comerciansts tindrà nova presidenta

Maite Pérez serà la nova presidenta de la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat en ser l'única candidatura que opta a la presidència de l'entitat. Tot i això, Pérez haurà de ser ratificada per la junta de la federació l'últim dijous d'octubre, amb un procés electoral. El termini per presentar les propostes ha finalitzat aquest dimarts.

El gerent de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Jesús Carballo, ha explicat que no hi haurà un canvi de junta, però sí un canvi de càrrecs i que els membres de la junta estan designats per les diferents associacions.

Jesús Carballo

Quan hi ha només una candidatura no s'haurien de fer votacions, però s'ha decidit que sí perquè el procés sigui més trasparent.











Maite Pérez va ser proposada per l'associació de l'avinguda del Tren per optar a la presidència de la Federació. Actualment hi ha 9 associacions de comerciants que constitueixen la Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.