Promusa participa en un debat sobre la contractació pública en serveis d'arquitectura


  • Comparteix:

Imatge d'una promoció de pisos de Promusa a Mira-sol

Imatge d'una promoció de pisos de Promusa a Mira-sol

La contractació pública de serveis d'arquitectura serà el tema que centrarà el debat organitzat aquest divendres al Col·legi d'Arquitectes de Catalunya (COAC) en el qual participa Promusa. La jornada s'emmarca en el cicle 'Els debats a l'Altell', organitzat per la demarcació de Barcelona del COAC.

Al debat participarà el gerent de Promusa, Lluís Hosta, que compartirà taula amb el gerent de GISA, Marc Arqué, i amb el director general de BIMSA, Ángel Sánchez.

També hi ha convidats, entre d'altres, el gerent de Projectes i Edificació de GISA, Francesc Montaner, el gerent d'Hàbitat Urbà de l'Ajuntament de Barcelona, Vicente Guallart, l'escriptora Patrícia Gabancho i la periodista de 'La Vanguardia' Sílvia Angulo.

Amb comentaris, opinions i preguntes breus, també hi participaran: Oriol Bohigas, Lucía Ferrater, Ramon Sanabria, Maria Sisternas, Andreu Arriola, Cecília Obiol, Francesc Pla, Pere Joan Ravetllat, Eva Serrats, Anna Renau, Marta Cervelló, Guillem Augé, Robert Terrades, Francesc Gual i Elena Belart.

La trobada serà aquest divendres a la una del migdia, a l'Altell de la plaça Nova de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.