L'assemblea del 15-M s'organitza de cara a la manifestació d'aquest dissabte

Els assemblearis organitzant les accions per la manifestació d'aquest dissabte

Societat

Publicat el 14/oct/11 per Judith Cañamares

L'assemblea del 15-M de Sant Cugat ha organitzat aquest divendres una concentració amb l'objectiu de planificar les activitats que tindran lloc a la manifestació d'aquest dissabte a Barcelona. En aquest cas, la plaça d'Octavià ha estat el punt de trobada dels diferents municipis de la comarca, amb una vintena de representants de les diferents poblacions.

Les assemblees de Sant Cugat, la Floresta, Sabadell, Barberà del Vallès i Badia del Vallès s'han reunit aquest divendres per ultimar els preparatius de cara a la manifestació que tindrà lloc aquest dissabte a Barcelona. La representat de la Floresta ha explicat que estan preparant una titella gegant amb logos de marques modificats perquè es vegi a la concentració.

El dos vallesos, oriental i occidental, han quedat al mateix punt a Barcelona per unir efectius i baixar plegats cap a la manifestació.

Una de les participants a la reunió d'aquest divendres, Cecilia Gefaell, ha explicat a Cugat.cat la propera assemblea a Sabadell que reunirà representants de tot Catalunya.

Cecilia Gefaell

Hem quedat a Sabadell aquest dilluns per fer una reunió de coordinació a àmbit de pobles i viles de Catalunya. La coordinació l'engeguem el Vallès Occidental i l'Oriental.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A la concentració també s'han tractat temes com ara l'acció contra els bancs, l'últim dijous d'octubre. L'assemblea també ha comptat amb un sopar popular de carmanyola i la projecció de la pel·lícula 'Inside Job'. La propera reunió serà diumenge a les set de la tarda.