Manresa recorda avui la figura de Ramon Barnils


  • Comparteix:

Cartell de la jornada

Cartell de la jornada

El col·lectiu Desvalls de Manresa i Òmnium Bages homenatgen aquest dijous el periodista santcugatenc Ramon Barnils. L'acte '10 anys sense Ramon Barnils' comptarà amb la projecció d'un audiovisual sobre el santcugatenc, la lectura d'un poema i una xerrada a càrrec de l'ex conseller Joan Manuel Tresserras i el president del Grup de Periodistes Ramon Barnils, David Bassa. La trobada començarà a les vuit del vespre al restaurant Vermell de Manresa i clourà amb un sopar de germanor.

Després de la projecció del documental es llegirà el poema 'Un lloro, un mico i un senyor de Puerto Rico', títol popularitzat al programa que Barnils presentava a Catalunya Ràdio acompanyat de Quim Monzó. Seguidament, començarà la xerrada que estarà presentada per l'escriptor Lluís Calderer.

El sopar popular precedirà el brindis final amb gintònics que posarà el punt final a l'homenatge. La cita és aquest dijous a partir de les vuit del vespre al restaurant Vermell de Manresa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.