La Festa de Tardor ja compta amb una setantena d'entitats


  • Comparteix:

Una edició anterior de la Festa de Tardor

Una edició anterior de la Festa de Tardor

Una setantena d'entitats s'han inscrit per participar a la Festa de Tardor d'enguany, una xifra lleugerament inferior a la de l'any passat, que va rondar la vuitantena. Tot i això, l'organització creu que la xifra final serà similar a la de l'última edició, ja que sempre hi ha entitats que decideixen participar a última hora. L'organització ja va ampliar el termini d'inscripció fins aquest divendres perquè fins dilluns passat hi havia 57 entitats inscrites.

La Festa de Tardor, que se celebrarà el primer cap de setmana de novembre, comptarà amb una setantena d'entitats que oferiran un ventall molt ampli d'activitats com cursos de teatre, consells de salut i concerts. El membre de la comissió de la Festa de Tardor Ferran Casanovas ha explicat que esperen que la xifra final sigui més elevada.

Ferran Casanovas

Els números són més o menys com l'any passat. Falten tres setmanes, el termini està tancat però sempre hi ha entitats que s'apunten a última hora.


Enguany, la Festa de Tardor pretén reafirmar el teixit associatiu de la ciutat a través d'eines de comunicació 2.0. Precisament, el lema d'enguany 'En temps de crisi: acció, associació i solidaritat', ha estat escollit per votació popular a través de les xarxes socials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.