Fragàncies actuals i envasos exclusius encisen milers de col·leccionistes al Mercantic


  • Comparteix:

La 9a edició de Mercaperfum torna a reunir els col·leccionistes de perfums d'arreu d'Europa

La 9a edició de Mercaperfum torna a reunir els col·leccionistes de perfums d'arreu d'Europa

Els amants de les fragàncies s'han deixat embriagar per les propostes de Mercaperfum, la trobada internacional de col·leccionistes de perfum. La 9a edició de la iniciativa, que se celebra al Mercantic, ha atret milers d'aficionats d'arreu de l'Estat espanyol en la seva recerca de les novetats que es comercialitzaran per Nadal i fragàncies que es troben ja fora del mercat.

Cartes perfumades, anuncis antics de perfumeria, fragàncies en miniatures de les últimes novetats i envasos d'edicions limitades, entre d'altres. Els aficionats al perfum han trobat aquest diumenge al Mercantic tot un paradís de productes exclusivament relacionats amb aquest món. Entre els articles estrella d'enguany es troba l'edició limitada de la nova fragància per a home de Jean-Paul Gaultier 'Kokoriko', amb només 28 flascons a tot el món.

Tal com mostren els productes que s'han exposat al Mercaperfum, el món del col·leccionisme va dirigit tant al públic masculí com femení. Així ho ha destacat l'organitzadora de la trobada, Cristina Planas.

Cristina Planas

No hi ha una diferència en el gust per buscar una peça antiga del món del perfum.



Però no només els col·leccionistes aprofiten l'ocasió per trobar productes exclusius de perfumeria. Pels comerciants, Mercaperfum és una molt bona ocasió per donar sortida a les seves propostes i compartir experiències amb altres aficionats al món perfumer. És per aquest motiu que més de 45 expositors, bona part d'ells francesos i belgues, han participat de nou en la iniciativa.

Els comerciants han explicat en declaracions a Cugat.cat les seves experiències.

Comerciants

Crec que és preciós. No havia vist mai una iniciativa així. / És genial conèixer nova gent col·leccionista. / La gent ve a buscar sobretot les miniatures de les novetats.





De cara a la celebració de la 10a edició, els organitzadors ja es plantegen la planificació d'actes especials, com exposicions i monogràfics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.