Intermón canvia la botiga per la presència a fires


  • Comparteix:

Parada de productes de comerç just d'Intermón Oxfam

Parada de productes de comerç just d'Intermón Oxfam

Intermón Oxfam mantidrà la venda de productes de comerç just, tot i el tancament de la seva botiga a Sant Cugat. La delegació local aposta per la seva presència a diferents esdeveniments locals per promocionar els seus productes. A causa del tancament de la botiga per dificultats en el pagament del lloguer, Intermón Oxfam canvia la seva seu local, que ara estarà centralitzada al carrer d'Orient.

Tot i el tancament de la botiga d'Intermón Oxfam al carrer d'Enric Granados, l'entitat aposta per la venda esporàdica de productes de comerç just a diversos esdeveniments de la ciutat. Segons el coordinador del comitè d'Intermón Oxfam, Antoni Marimon, l'entitat continuarà amb la seva agenda habitual i ha avançat que la propera activitat tindrà lloc coincidint amb la Festa de Tardor d'enguany.

Antoni Marimon

La propera activitat serà a la Festa de Tardor. Hi haurà una carpa de venda de productes de comerç just i una altra d'informació de l'entitat.


D'altra banda, Marimon ha comentat que l'entitat continuarà amb la lluita per l'aplicació de la taxa Robin Hood. La iniciativa consisteix en aplicar un impost del 0'05% a les transaccions financeres internacionals per recaptar diners per combatre la pobresa i fer front als efectes adversos del canvi climàtic.

Antoni Marimon

Si s'apliqués a nivell mundial es podria arribar a recaptar 300.000 milions d'euros.



A causa de l'alça de preus en el lloguer, Intermón Oxfam va tancar la seva botiga aquest juliol. Tot i així, la delegació local continuarà la seva tasca solidària en un nou local situat al carrer d'Orient.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.