L'associació Oncolliga publica un nou butlletí sobre el càncer escrit pels malalts


  • Comparteix:

L'entitat Oncolliga ha presentat un nou butlletí que editen malalts de càncer i voluntaris que formen part de l'associació. En aquesta publicació trimestral s'hi podran llegir experiències d'afectats per alguna malaltia cancerígena i es recolliran notícies relacionades amb la investigació contra el càncer. El butlletí s'ha presentat aprofitant el Dia Internacional del Càncer de Mama a l'estand que l'entitat ha instal·lat a la plaça dels Quatre Cantons.

L'objectiu del butlletí és convertir-se en una eina de divulgació per aquelles persones que en algun moment s'enfrontin amb el càncer. La presidenta d'Oncolliga Sant Cugat, Montse Botines, ha explicat que la revista és una mostra de la feina que fa l'associació.

Montse Botines

Oncolliga Sant Cugat fa feina i aquesta revista n'és una mostra.



La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha declarat que l'Ajuntament se sent orgullós de tenir entitats que porten a terme activitats com aquestes.

Susanna Pellicer

Per a l'Ajuntament és un orgull tenir entitats com Oncolliga que fan un treball molt important.





Actualment Oncolliga Sant Cugat compta amb una vintena de membres fixes als quals s'hi sumen alguns voluntaris esporàdicament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.