Inici dels talls del trànsit nocturn a l'entorn del pont de Can Rabella

Obres a Can Rabella

Societat

Publicat el 24/oct/11 per Redacció

Les obres del pont de Can Rabella obligaran a tallar el trànsit nocturn a la rotonda dels carrers de Vallseca i Josep Irla entre aquesta nit i dijous. Els talls es faran entre les onze de la nit i les sis del matí per motius de seguretat ferroviària. Les obres consisteixen a col·locar les bigues que conformaran el pont de Can Rabella.

Es preveu que aquest tall tingui una mínima incidència en el trànsit, ja que durant les hores restants del dia es permetrà el pas de vehicles per aquesta rotonda, tal com funciona actualment: des del carrer de Vallseca en direcció a Josep Irla. D'aquesta manera, no caldrà modificar el pas de la línia de trens per aquest punt de la ciutat.

Les obres consistiran a col·locar les bigues que formaran part del pont de Can Rabella que, passant per sobre les vies de tren dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), connectarà el barri de Can Mates i el districte de Mira-sol.

Mentre durin les obres s'instal·larà una grua de grans dimensions i un grup electrogen. Per això, es podrien produir molèsties de soroll als veïns.