L'Associació Catalana per al Parkinson celebra 10 anys a la ciutat


  • Comparteix:

L'associació porta 10 anys d'activitats a la ciutat

L'associació porta 10 anys d'activitats a la ciutat

La delegació local de l'Associació Catalana per al Parkinson commemora els 10 anys d'activitats a la ciutat amb la voluntat d'agrair als santcugatencs el suport rebut. Les celebracions, obertes a tota la ciutadania, comencen la setmana vinent amb la inauguració d'una exposició de pintura i fotografia i un concurs de dibuix ràpid. Totes dues activitats tindran lloc a la Casa de Cultura on l'agrupació té la seu.

L'entitat va néixer l'any 2002 oferint tallers de rehabilitació i manteniment a les quatre persones afectades pel Parkinson que van posar en marxa l'entitat. Aleshores comptaven amb el suport de quatre professionals. En els següents anys, l'oferta de l'associació es va ampliar amb noves propostes terapèutiques i activitats encaminades a la difusió sobre aquesta patologia. Ara 10 anys després, l'entitat disposa d'un local a la Casa de Cultura on duen a terme un ampli ventall d'activitats terapèutiques i també de lleure.

El president de l'entitat, Esteve Sala, explica l'esperit de les propostes programades en motiu de l'aniversari. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

Esteve Sala

Tots els actes estan oberts a tothom. Volem agrair el suport de la ciutat durant aquests 10 anys.


Els actes de celebració comencen la setmana vinent amb la inauguració d'una mostra fotogràfica i pictòrica dijous a partir de les set de la tarda a la Casa de Cultura. El dissabte, també de la setmana vinent, tindrà lloc el concurs de dibuix ràpid al qual hi pot participar qualsevol persona interessada. A les deu del matí s'entregarà el material per fer el dibuix de tema lliure que s'haurà de presentar abans de la una del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.