Creu Roja premia amb 20 grams d'or a un dels guanyadors del Sorteig de l'Or


  • Comparteix:

Moment de lliurament del premi

Moment de lliurament del premi

Creu Roja de Sant Cugat ha lliurat 20 grams d'or a un dels guanyadors del Sorteig de l'Or que organitza l'entitat. El premi l'ha lliurat aquest divendres el president de l'Oficina Comarcal de la Creu Roja de Sant Cugat, Rubí i Valldoreix, Lluís Carreras, al centre que l'organització té a la ciutat. Actualment els 20 grams d'or equivalen a un 450 euros.

El premi l'ha rebut el veí de Rubí David Pérez que va comprar la butlleta guanyadora a una benzinera de València. Aquest tipus d'iniciatives resulten una gran font d'ingressos per a Creu Roja ja que l'entitat rep gairebé tots els beneficis. Lluís Carreras ha explicat en quins aspectes destinen els diners obtinguts amb aquestes promocions.

Lluís Carreras

L'objectiu són les persones més vulnerables com aturats, nens i gent amb discapacitats.



La recaptació bruta a nivell estatal del Sorteig de l'Or ha estat de 20'8 milions d'euros, mentre que a Sant Cugat, Rubí i Valldoreix s'han recaptat 32.000 euros. Creu Roja portarà a terme una tómbola solidària el segon dissabte de desembre a la plaça del Monestir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.