Contrarrellotge dels Gausacs per repetir el 4 de 8, ara fora de casa


Temes relacionats

Bona actuació dels Gausacs a Esparreguera ( 9/oct/11)

La colla de 8 s'emmiralla en les noves generacions ( 8/oct/11)


  • Comparteix:

Els Gausacs volen portar el 4 de 8 fora de casa

Els Gausacs volen portar el 4 de 8 fora de casa

Els Castellers de Sant Cugat encaren el final de temporada amb cinc actuacions per repetir el 4 de 8. Els Gausacs s'han plantejat el repte de portar el seu millor castell fora de les places santcugatenques en les tres actuacions prèvies a la seva diada que serà el segon diumenge de novembre.

El primer intent que tindran els castellers de la ciutat per portar el 4 de 8 fora de casa és aquest dissabte a Tarragona en motiu de la diada de la colla Jove de Tarragona. La següent oportunitat de treure de Sant Cugat el millor castell que han fet els Gausacs arribarà dissabte de la setmana vinent a Lleida. La darrera actuació dels verds com a colla convidada serà el primer diumenge de novembre a Centelles.

L'atre objectiu dels Gausacs per aquesta recta final és portar altres castells de vuit pisos com el tres o la torre. Ho explica el cap de colla dels Castellers, Èric Bellmunt. Són declaracions a Cugat.cat.

Èric Bellmunt

El 4 de 8 l'hem fet i estem treballant en el 3 de 8 i la torre de 8.





Bellmunt també ha fet una valoració general del que ha significat aquesta temporada.

Èric Bellmunt

La valoracióde la temporada és més que positiva. Estic molt content perquè ja som colla de vuit.



La diada local se celebrarà el segon cap de setmana de novembre i estarà dividida en dues parts. El dissabte es farà una actuació a les sis de la tarda a la plaça de Lluís Millet en motiu de la vigília de la diada juntament amb els Castellers d'Esparreguera. El diumenge a tres quarts de dotze del migdia se celebrarà l'última actuació de la temporada dels Gausacs amb els Sagals d'Osona i els Al·lots de Llevant a la plaça d'Octavià.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.