Contrarrellotge dels Gausacs per repetir el 4 de 8, ara fora de casa

Els Gausacs volen portar el 4 de 8 fora de casa

Societat

Publicat el 22/oct/11 per Oriol Esteve

Els Castellers de Sant Cugat encaren el final de temporada amb cinc actuacions per repetir el 4 de 8. Els Gausacs s'han plantejat el repte de portar el seu millor castell fora de les places santcugatenques en les tres actuacions prèvies a la seva diada que serà el segon diumenge de novembre.

El primer intent que tindran els castellers de la ciutat per portar el 4 de 8 fora de casa és aquest dissabte a Tarragona en motiu de la diada de la colla Jove de Tarragona. La següent oportunitat de treure de Sant Cugat el millor castell que han fet els Gausacs arribarà dissabte de la setmana vinent a Lleida. La darrera actuació dels verds com a colla convidada serà el primer diumenge de novembre a Centelles.

L'atre objectiu dels Gausacs per aquesta recta final és portar altres castells de vuit pisos com el tres o la torre. Ho explica el cap de colla dels Castellers, Èric Bellmunt. Són declaracions a Cugat.cat.

Èric Bellmunt

El 4 de 8 l'hem fet i estem treballant en el 3 de 8 i la torre de 8.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Bellmunt també ha fet una valoració general del que ha significat aquesta temporada.

Èric Bellmunt

La valoracióde la temporada és més que positiva. Estic molt content perquè ja som colla de vuit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La diada local se celebrarà el segon cap de setmana de novembre i estarà dividida en dues parts. El dissabte es farà una actuació a les sis de la tarda a la plaça de Lluís Millet en motiu de la vigília de la diada juntament amb els Castellers d'Esparreguera. El diumenge a tres quarts de dotze del migdia se celebrarà l'última actuació de la temporada dels Gausacs amb els Sagals d'Osona i els Al·lots de Llevant a la plaça d'Octavià.