L'hotel Qgat organitza conferències per la lluita contra la violència a les dones


  • Comparteix:

L'hotel Qgat celebra el dia de Lluita contra la Violència de la Dona

L'hotel Qgat celebra el dia de Lluita contra la Violència de la Dona

Conscienciar sobre la violència contra les dones i recaptar fons per a entitats que lluiten en aquest àmbit és l'objectiu de la jornada que organitza l'Hotel i Restaurant Qgat. La iniciativa, que tindrà lloc l'últim dijous de novembre, comptarà amb la participació de l'entitat Noestasola i l'Associació d'Homes per la Igualtat de Gènere (AHIGE). A més de les ponències, l'hotel organitza un sopar benèfic a peu dret i el concert del grup Wednesday Lips.

La jornada començarà amb la intervenció de la presidenta de Noestasola, Maribel Guillamón, que abordarà la qüestió a partir de les experiències recollides a l'entitat santcugatenca. Després, prendrà la paraula el membre de l'AHIGE Bernat Escudero, que explicarà el treball que es fa des de la seva associació des d'una perspectiva masculina.

La presidenta del Hotel i Restaurant Qgat, Mireia Escudé, explica l'objectiu de la proposta.

Mireia Escudé

Tots tenim molt a aprendre. Aquestes xerrades ens obriran els ulls a tots.


El punt final a les xerrades el posarà una actuació de Les Xandrines que donarà pas a un sopar pica-pica benèfic i el concert del grup Wednesday Lips. Per assistir a la cita, cal reservar per telèfon al 93 544 19 22 o bé per correu electrònic a l'adreça events@qgat.net. L'entrada té un preu de 35 euros i la recaptació de la jornada es destinarà íntegrament a les dues entitats participants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.