L'ASSADEGA'M aborda l'ansietat i la depressió en una jornada oberta a tothom


  • Comparteix:

Un moment de la xerrada del Dr. Carlos Baeza

Un moment de la xerrada del Dr. Carlos Baeza

Sant Cugat ha estat l'escenari aquest dissabte de la jornada de portes obertes de l'Associació per la Superació de l'Ansietat i la Depressió Grups d'Ajuda Mútua (ASSADEGA'M), que pretén donar a conèixer l'associació i oferir informació sobre aquests trastorns. L'organització ha fet un balanç positiu de la jornada, que ha tingut lloc a la Casa de Cultura, pel contingut de les conferències i perquè ha gaudit d'una bona assistència.

L'ASSADEGA'M és una associació constituïda per afectats per trastorns com l'ansietat, la depressió i la fòbia social que ofereix suport mutu per ajudar a la recuperació, sempre com a complement de la teràpia professional. L'associació ha volgut donar-se a conèixer amb aquesta jornada perquè afectats coneguin la seva tasca. El seu president, Antonio Fermoso, considera que ha estat un èxit.

Antonio Fermoso

Ha estat un èxit, ha vingut força gent i els ponents han fet reflexions molt encertades. Estem molt satisfets.





Els assistents han pogut escoltar al Director de la Clínica de l'Ansietat de Barcelona, Carlos Baeza, i el psiquiatra de Clínica de Salut Mental de Sant Cugat Alejandro Amor, entre d'altres; visualitzar documentals i compartir experiències.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.