La xocolata desfeta escalfa per cinquè any un festiu barri de Coll Favà


  • Comparteix:

Els veïns de Coll Favà han tornat a reunir-se al voltant d'un got de xocolata calent i un tros de coca. Els més menuts han estat els protagonistes de la 5a edició de la xocolatada del barri, que ha omplert aquest diumenge l'avinguda de Francesc Macià d'animació, inflables i jocs infantils.

La graella d'activitats de la cita es consolida i enguany es dirigeix especialment al públic infantil. I és que, després de prendre un got de xocolata calenta i coca, els més menuts han gaudit d'una sessió d'animació amb pallasos, uns tallers, jocs infantils i uns inflables.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha remarcat el caràcter de germanor que aporta la cita.

Mercè Conesa

La xocolatada és una bona oportunitat per reunir els veïns d'aquest barri tant important per Sant Cugat.




Una proposta anual que enguany volia ampliar el seu horari també a la tarda. El president de l'Associació de Veïns de Coll Favà, Lucas Matías, ha explicat que la proposta no s'ha pogut allargar ja que la col·laboració dels comerciants de la zona encara no està prou consolidada.

Lucas Matías

No hem pogut portar prou activitats per omplir tot el dia. La col·laboració dels comerciants encara no està prou consolidada.





La festa ha comptat també amb un sorteig de productes cedits pels diferents comerços del barri, entre els quals destaquen algunes bicicletes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.