Diferents espais temàtics ompliran els carrers per la Festa de Tardor


Temes relacionats

Àlvar Roda: 'Em sento molt honorat per aquesta elecció' (23/oct/11)

Àlvar Roda serà el pregoner de la Festa de Tardor (20/oct/11)

La Festa de Tardor ja compta amb una setantena d'entitats (16/oct/11)

La comissió de la Festa de la Tardor fa una crida als grups locals (14/oct/11)

La Festa de Tardor ja té el primer lema de la seva història triat per votació popular ( 6/oct/11)


  • Comparteix:

La Festa de Tardor tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre

La Festa de Tardor tindrà lloc el primer cap de setmana de novembre

Vuit espais temàtics dedicats a les entitats que participen a la Festa de Tardor és la principal novetat de l'edició d'enguany, que busca augmentar la participació dels santcugatencs. Els diferents indrets s'ubicaran als voltants del Monestir i estaran dividits segons el caràcter de les associacions, que podran desenvolupar les seves pròpies activitats. El cartell, que recorda moments d'edicions passades, s'ha presentat aquest dilluns juntament amb el programa d'activitats que s'allargaran durant el primer cap de setmana de novembre. Reviu la Festa de Tardor de 2010 a Cugat.cat

Durant dissabte hi haurà diferents activitats de caire cultural i tradicional que ocuparan les places de l'Om i d'Octavià. A més, durant aquesta jornada també hi haurà un lloc per a Firart al carrer de Santiago Rusiñol. La diada de diumenge estarà dedicada a la mostra d'entitats, dividida en vuit espais del centre de la ciutat segons les seves característiques. D'aquesta manera, hi haurà una ubicació per a cultura popular, Firart, fira d'entitats, esports, partits polítics, lleure, música i un espai escènic.

El membre de la comissió de la Festa de Tardor Ferran Casanovas ha avançat aquestes novetats.

Ferran Casanovas

Com a novetat hi ha els diferents espais temàtics de la fira d'entitats.




El cartell promocional de l'activitat ha estat creat per la cooperativa de comunicació La garba. El seu integrant Xavier Grau ha explicat que per fer la il·lustració es va partir de la participació de la celebració i de la relació amb les associacions.

Xavier Grau

Vam voler fer una metàfora de la Festa de Tardor. El cartell està format per un recull d'imatges de diverses edicions.



Unes 80 entitats formen part de l'edició d'enguany de la Festa de Tardor, que té programades unes 45 activitats diferents, més que en les edicions anteriors. El ball de gitanes i el pregó, a càrrec d'Àlvar Roda, es perfilen com un dels punts forts.

La Festa de Tardor es pot trobar amb aquest nom a Facebook i al Twitter al perfil @festadetardor o a l'etiqueta #festadetardor. A més, a la web Festadetardor.cat es podrà trobar tota la informació ampliada i estarà vigent durant tot l'any. La Festa de Tardor compta amb la col·laboració de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.