Intermón Ofxam presenta una campanya per la cessió de microcrèdits a les dones d'Etiòpia


  • Comparteix:

'Què passa a Etiopia?' Amb aquest títol, el grup local d'Intermon Oxfam ha presentat el projecte de cooperació d'enguany, destinat a facilitar microcrèdits a grups de dones d'aquest país per ajudar-les a superar la crisi provocada per la sequera. D'altra banda, Intermón ha presentat també a Sant Cugat el material pedagògic preparat per a les escoles.

Després de la forta sequera que està patrint aquest país africà i que està debilitant molt la seva economia, són diversos els projectes de cooperació que s'estan fent per ajudar a la població a tirar endavant.
Aquest és el cas del grup local d'Intermon Oxfam, que al llarg de l'any farà diverses activitats per conscienciar els santcugatencs sobre la situació d'Etiopia. La presidenta de l'entitat, Maria Creu Moya, explica els detalls del projecte.

Maria Creu Moya

Ajudar a les dones és ajudar a tota la família, i el que volem és facilitar microcrèdits perquè puguin tirar endavant les seves tasques.


Algunes de les activitats previstes per als propers mesos per Intermón són la participació a la Festa de Tardor o un concert solidari que es farà el dia 23 de desembre al Teatre Auditori i anirà a càrrec de Jordi Savall.
D'altra banda, el grup local d'Intermón també ha presentat el material pedagògic preparat aquest curs per a les escoles, i que està centrat en la campanya Comerç amb Justícia. Es tracta d'unes maletes amb material pedagògic per a infantil, primària o secundària, i de diverses activitats. Montse Riera, de l'equip de proejctes educatius d'Intermón Oxfam, explica que es vol conscienciar als joves i donar-los material perquè puguin opinar.

Montse Riera

Volem treballar l'educació en valors, i també sensibilitzar els joves i donar-los prou material per opinar i per actuar.


Els diferents material pedagògics ja s'han començat a distribuir entre els centres d'ensenyament, esplais o associacions que s'han interessant per aquestes propostes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.