Obre les portes la Fundació Federica Cerdá, dedicada a teràpies amb cavalls per a discapacitats


  • Comparteix:

Neix la Fundació Federica Cerdá, ubicada a la ciutat, un centre hípic adaptat que té com a objectiu ajudar persones amb dificultats a través de tractaments amb cavalls. L'acte d'inauguració ha tingut lloc aquest dilluns al Teatre-Auditori i ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, i altres personalitats polítiques i també del padrí d'honor, el futbolista Carles Puyol.

La Fundació Federica Cerdá és una associació sense ànim de lucre que treballa la hipoteràpia, una activitat rehabilitadora a través dels cavalls per tal d'ajudar persones amb problemes. Aquesta teràpia permet millorar la vida de persones que pateixen des de Síndrome de Down, passant per l'autisme i la paràlisi cerebral, entre d'altres.

El director de la fundació, Federico González Cerdá, ha anunciat la inauguració del centre hípic adaptat i el naixement de la Fundació Federica Cerdà, ubicada al carrer Sant Cugat, número 15.

Federico González Cerdá

Donem a conèixer la creació d'un centre hípic adaptat, dedicat a persones amb discapacitat, i la inauguració de la Fundació Federica Cerdà.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha recordat la vinculació de la ciutat amb projectes per millorar la vida de persones amb discapacitat. En aquest sentit, ha recordat la tasca d'entitats com ASDI i ha subratllat la importància que la societat civil i l'administració treballin conjuntament.

Mercè Conesa

És avui quan hem de col·laborar més que mai administració i societat civil, perquè projectes com aquest tirin endavant.




L'acte ha comptat amb la presència del futbolista Carles Puyol, que ha estat el padrí d'honor de la cerimònia. La inauguració ha tingut lloc aquest dilluns al vespre al Teatre-Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.