L'Obra Social de CatalunyaCaixa iniciarà un nou projecte de lloguer solidari a la ciutat


  • Comparteix:

Logotip de l'Obra Social de Catalunya Caixa

Logotip de l'Obra Social de Catalunya Caixa

L'Obra Social de CatalunyaCaixa amplia la seva participació a Sant Cugat amb un nou projecte de lloguer solidari. La iniciativa ofereix la possibilitat, a famílies amb necessitats econòmiques, de llogar una habitació del seu habitatge, sempre amb la supervisió dels professionals de l'obra social de l'entitat financera. Els responsables pretenen posar-se en contacte en breu amb l'Ajuntament per iniciar el projecte, que esperen estigui en marxa en les pròximes setmanes.

El projecte s'emmiralla en la iniciativa 'Viure i Conviure', que ja fa uns anys que està en marxa a la ciutat. Aquesta nova iniciativa, però, vol servir d'ajuda a les famílies que necessiten ingressos extres i que disposen d'habitacions per llogar a estudiants universitaris. La cap de programes de l'Obra Social de CatalunyaCaixa, Mònica Duaigües, ha explicat en què consisteix. Són declaracions a Cugat.cat.

Mònica Duaigües

L'evolució d'aquest programa ha fet que neixi el projecte de lloguer solidari, adreçat a famílies amb necessitats econòmiques.


Els lloguers estaran per sota del preu de mercat i CatalunyaCaixa s'encarregarà de garantir la fiabilitat dels habitatges i de fer un estudi psicològic de les famílies que ofereixen l'habitació. Els responsables del projecte estan, durant aquests dies, contactant amb els diferents consistoris adherits al programa 'Viure i Conviure', entre els quals està el de Sant Cugat, per comunicar l'inici de la iniciativa en les pròximes setmanes.

Les famílies que vulguin sol·licitar participar en el projecte 'Lloguer Solidari', han de trucar al telèfon 93.484.73.10 i l'Obra Social de CatalunyaCaixa farà un estudi psicològic i una valoració de l'habitació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.