Ingrés a presó de dos homes per tres robatoris a habitatges a la Floresta


  • Comparteix:

Mossos d'Esquadra a Sant Cugat

Mossos d'Esquadra a Sant Cugat

Dos homes acusats de tres robatoris a habitatges de la Floresta han ingressat a presó després d'una operació de Mossos d'Esquadra. Els detinguts actuaven, presumptament als matins, en absència dels propietaris, per entrar als pisos forçant persianes i finestres. Els dos homes tenen 20 i 22 anys, són veïns de Rubí i haurien participat en tres robatoris a habitatges del districte santcugatenc.

La investigació va començar arran d'un increment de robatoris a domicilis a la Floresta el setembre. El 'modus operandi' sempre era el mateix. Presumptament, els autors actuaven al matí, forçaven persianes i finestres per accedir a l'interior dels immobles i sostreien principalment diners en efectiu, joies i objectes petits, coses de fàcil venda al mercat negre, segons els agents policials.

Tots els fets que se'ls imputen es van produir el setembre a la Floresta. A finals de setembre, un testimoni va veure dos joves sortint d'un habitatge del carrer de Pollancres. Posteriorment va identificar els autors fotogràficament.

Pocs dies després, la propietària d'una casa del carrer Casalot va observar danys en una finestra i va anar a inspeccionar la part de darrere de la casa. Allà va trobar un jove a dalt d'una escala i un altre que ja estava entrant per la finestra a la cuina. Els joves van fugir del lloc, però la denunciant va reconèixer-los fotogràficament.

La investigació va concloure la setmana passada amb la detenció dels dos individus per la seva participació en els tres robatoris amb força. Després de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, el jutge va ordenar l'ingrés provisional a presó.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Casos com aquest s´en produexen massa sovint i que..... ? com se soluciona? doncs de la pitjor manera.Els agafen i que? unes hores a la pressó i san-tornem-hi.No,No i No així no te que funcionar la Justicia.Si els agafen que els portin a un Reformatori per Educar-los i que treballin per la Societat.La pressó massa sovint serveix per apendre a delinquir mes.

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 27/oct/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.