9.000 santcugatencs visitaran el cementiri en motiu de Tots Sants


  • Comparteix:

9.000 santcugatencs visitaran al cementiri per tots sants

9.000 santcugatencs visitaran al cementiri per tots sants

Amb motiu de Tots Sants, el cementiri de Sant Cugat espera rebre unes 9.000 visites durant aquest cap de setmana i fins el dimarts, segons els Serveis Funeraris Integrals. La ciutat ampliarà l'horari dels autobusos que van a les instal·lacions des d'aquest divendres fins al mateix dia de Tots Sants. El servei especial de transport tindrà dues línies i el seu punt de sortida serà la plaça Sant Francesc i el d'arribada el cementiri.

El director del Serveis Funeraris Integrals, Joan Ventura, ha donat la seva visió de les visites al cementiri de Sant Cugat d'enguany. Són declaracions a Cugat.cat.

Joan Ventura

En caure en dimarts i ser un pont llarg ja hem notat afluència de públic els dies previs però es concentren majoritàriament aquest dissabte i per Tots Sants.



La primera de les línies d'autobús recorrerà per les estacions del Camí de la Creu, Francesc Macià, Rambla del Celler, Francesc Moragas, Avinguda Rius i Taulet, de Lluís Companys, Estació de Ferrocarrils, Rambla Ribatallada, Francesc Moragas, Rius i Taulet, Avinguda Graells, de la Clota, de la Generalitat fins a passar pel Camí de Can Graells i arribar finalment al cementiri.

En paral·lel, l'altra línia passarà pel carrer d'Abat Escarré, de Joan XXIII, de Salvador Espriu, de Torrent de Ferrossons, Avinguda Roquetes, Carrer de l'Alcalde Barnils, Avinguda de la Generalitat per acabar circulant pel Camí de Can Graells que porta al cementiri.

El servei excepcional de bus s'allargarà des d'aquest divendres fins al dimecres, diada de Tots Sants i la seva freqüència serà de mitja hora aproximadament. El preu del bitllet d'anada i tornada és 2'80 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.