Les pluges passen per Sant Cugat sense incidències destacables


  • Comparteix:

La pluja de dijous a la tarda va afectar el carrer Andana, darrere l'estació /Font: Marc Guillot

La pluja de dijous a la tarda va afectar el carrer Andana, darrere l'estació /Font: Marc Guillot

La ciutat no ha registrat incidències remarcables a causa de les precipitacions de les últimes hores, tot i que es manté la fase de prealerta del pla Inuncat pel risc de pluges. Bombers, Ferrocarrils i Servei Català de Trànsit han confirmat que el municipi no ha viscut afectacions importants i l'Ajuntament ha comunicat que l'aigua de les rieres baixa amb normalitat, després de les tasques prèvies de neteja. Fins a nou avís, Policia Local i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) efectuaran tasques preventives al conjunt del municipi. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) descarta precipitacions importants al Vallès Occidental de cara a la nit i la matinada.

Les precipitacions a la nostra ciutat s'han concentrat, amb intensitat, les primeres hores de la tarda de dijous i han continuat amb menor intensitat durant la nit sense causar cap incidència. El consistori ha informat que la tarda i la matinada de dijous no han registrat incidències importants, tret d'algunes acumulacions d'aigua en algunes vies del centre i dels districtes.

Les rieres baixen amb normalitat, al 50% de la seva capacitat, segons ha comunicat l'Ajuntament, que ha fet prèviament tasques de neteja a les rieres davant l'avís pel risc de pluges intenses. Policia Local i l'ADF faran tasques preventives al conjunt del terme municipal fins la retirada de la prealerta de l'Inuncat.

Tant Bombers com Protecció Civil de la Generalitat han confirmat que Sant Cugat ha viscut 'amb normalitat' la jornada de dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.