Inici de les inscripcions del segon concurs de Webs al punt.CAT


  • Comparteix:

Logotip de la Fundació

Logotip de la Fundació

La segona edició del concurs Webs al punt.cat, organitzat per la Fundació puntCAT, ubicada a Sant Cugat, ha obert aquest divendres el seu període d'inscripció, que s'allargarà fins al gener. El certamen té l'objectiu d'incentivar els alumnes d'ESO, Batxillerat i Cicles Formatius a desenvolupar les seves pròpies pàgines web de manera lúdica. Els guanyadors tindran l'opció de participar al concurs europeu Dot Award, en què competiran contra webs eslovenes i belgues.

Tot i tractar-se de la segona edició del concurs, és la primera vegada que els alumnes de Cicle Formatiu de Grau Superior hi poden participar. El director de la Fundació puntCAT, Jordi Iparraguirre, ha explicat durant una entrevista a Cugat.cat que es valorarà de manera diferent el web segons la tipologia dels alumnes.

Jordi Iparraguirre

En els Cicles Formatius de Grau Superior es valorarà més la part tecnològica i per la resta comptarà més el contingut.


La temàtica de les pàgines web és lliure, tot i que per participar-hi cal que com a mínim part dels continguts siguin en català. L'any passat el certamen va comptar amb 29 participants, formats per grups d'alumnes de centres educatius de tot Catalunya. Enguany s'ha fixat un límit de 150 propostes. La data límit per presentar-se al concurs Webs al punt.cat és el tercer dilluns de gener. La web podrà desenvolupar-se fins la segona setmana de març i els premis es lliuraran a finals d'abril.

El concurs compta amb tres categories. La primera inclou els alumnes de primer a quart d'ESO, la segona abarca el Batxillerat i el Cicle Formatiu de Grau Mitjà i la tercera correspon al Cicle Formatiu de Grau Superior. Cada categoria comptarà amb tres guanyadors per votació del jurat del certamen, i un altre lloc web serà guardonat per votació popular. Els classificats podran competir al concurs europeu Dot Award contra webs elaborades per alumnes belgues i eslovens, i optaran a guanyar entre 500 i 1.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.