AVAN, l'Esbart i el CPA s'uneixen en la lluita contra l'ictus

Societat

Publicat el 29/oct/11 per Laura Mont

Una setantena de persones han assistit aquest dissabte a l'espectacle que l'Esbart ha ofert al Centro Popular Andaluz (CPA) per recaptar fons per al tractament de l'ictus en motiu del Dia Mundial d'aquesta malaltia. La iniciativa ha estat de l'Associació Vallès Amics de la Neurologia (AVAN), que ha venut cupons de loteria i calendaris per recaptar diners per donar suport als malalts i les seves famílies. L'organització ha destacat l'esperit solidari de les entitats santcugatenques.

Els balls folklòrics de l'Esbart han servit en aquesta ocasió per commemorar el Dia Mundial de l'ictus i donar suport a les iniciatives d'AVAN des de l'escenari del CPA. Per aquest motiu, el president d'AVAN, Vicenç Creu, ha destacat l'esperit solidari de la ciutat i les seves entitats.

Vicenç Creu

Sant Cugat és una ciutat molt activa culturalment i per tant molt més sensible a iniciatives com la nostra.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





L'entrada era gratuïta, però l'ocasió ha servit a AVAN per vendre dècims de loteria i calendaris per recaptar fons. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha destacat la importància de la col·laboració entre entitats en temps de crisi.

Susanna Pellicer

Voler ajudar l'AVAN diu molt de l'Esbart i del CPA. L'ajuda i el suport entre entitats en temps difícils com aquest és imprescindible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







El públic ha acollit amb grans ovacions tots els balls de l'Esbart.