La gamma de 7 centra l'actuació dels Gausacs a Lleida


  • Comparteix:

Els Gausacs en una actuació anterior

Els Gausacs en una actuació anterior

Els Castellers de Sant Cugat han portat a Lleida construccions de la gamma de 7. Una norantena de gausacs han participat a l'actuació d'aquest dissabte, tot i que no han estat suficients per poder repetir el 4 de 8. Els Gausacs han descarregat el 2 de 7, el 3 de 7 per sota, el 3 de 7 i el pilar de 5 en una actuació que ha satisfet el cap de colla, Èric Bellmunt.

La plaça de la Paeria de Lleida ha estat el testimoni de l'última actuació dels Gausacs on han descarregat el 2 de 7, després d'un intent que s'ha hagut de desmuntar, el 3 de 7 aixecat per sota, el 3 de 7 i el pilar de 5. Els Castellers de Sant Cugat han estat acompanyats pels amfitrions, els Castellers de Lleida, i per la colla del Poble Sec.

El cap de colla dels Gausacs, Èric Bellmunt, ha destacat la quantitat de castellers que han aconseguit portar a Lleida malgrat els dies de festa.

Èric Bellmunt

És una actuació de dissabte a la tarda que ja cosa arrossegar gent, i més tenint en compte que hi ha un possible pont de quatre dies, doncs molt content.


La propera actuació serà diumenge vinent a Centelles amb les colles Sagals d'Osona i els moixiganguers d'Igualada, encarant així el final de la temporada que tindrà lloc el segon cap de setmana de novembre a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.