Arriba la 37a edició de la Fira d'Esquí d'ocasió del Club Muntanyenc

La primera edició de la fira es va celebrar l'any 1975

Societat

Publicat el 4/nov/11 per Adrià Claramunt

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) organitza la setmana vinent la 37a edició de la fira d'esquí i material de muntanya de segona mà. Els amants de l'esquí podran vendre el material que ja no utilitzen i comprar-ne a preus reduïts al local de l'entitat. Enguany també hi haurà material d'ocasió provinent de diverses botigues especialitzades de la ciutat.

De dilluns a dimecres de la setmana vinent es farà la recollida de material i a partir de divendres i fins diumenge es durà a terme la venda. Els socis del Club Muntanyenc tindran el primer dia de venda reservat només per a ells. El gerent de l'entitat, Marc Dinarès, ha explicat l'objectiu d'aquesta iniciativa que també serveix per finançar algunes de les activitats de la secció d'esquí. Són declaracions a Cugat.cat.

Marc Dinarès

Està fet íntegrament per voluntaris i és una tasca per acostar la muntanya i l'esport a gent que no es pot permetre comprar material nou.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





La recollida de material serà de dilluns a dimecres de la setmana vinent de cinc de la tarda a nou del vespre. L'exposició i venda del material començarà el divendres de sis a nou del vespre pels socis i la resta del cap de setmana de deu del matí a dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre. La devolució de material es podrà fer dimarts, dimecres i dijous de la tercera setmana de novembre de cinc de la tarda a nou del vespre.