Un tram del passeig de Sant Magí quedarà tallat al trànsit la tercera setmana de novembre


  • Comparteix:

Mapa de les obres

Mapa de les obres

El tram del passeig de Sant Magí situat entre els carrers de les Escoles i Abella romandrà tallat a la circulació viària a partir del segon dilluns de novembre i durant cinc dies a causa de les obres de remodelació del passeig de la Creu. Els talls de trànsit es produiran entre dos quarts de vuit del matí i les set de la tarda. Com a itinerari alternatiu els vehicles hauran de passar per l'avinguda de Rius i Taulet, la plaça de Rafael Casanova, el carrer d'Amat i el carrer d'Abella.

D'altra banda, l'Ajuntament ha iniciat aquest dijous unes obres de remodelació del passeig de la Creu amb l'objectiu de contribuir a la millora d'aquest entorn, especialment el de l'escola Joan Maragall. En el tram entre el passeig de Can Magí i carrer del Montseny les actuacions que es duran a terme són unir a la mateixa alçada la calçada i les voreres amb l'objectiu de facilitar el pas de vianants, millorar la xarxa d'aigües residuals, renovar l'enllumenat públic i endreçar el cablejat de les línies elèctriques i de telefonia. En el trams entre el carrer del Montseny i el carrer de Bellaterra es renovarà el paviment de la calçada i es millorarà l'accessibilitat i els passos per a vianants.

Aquestes obres, subvencionades per la Diputació de Barcelona, s'allargaran durant tres mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.