(08:01h) Es manté la Festa de Tardor, tot i la previsió de pluja


  • Comparteix:

Edició anterior de la Festa de Tardor

Edició anterior de la Festa de Tardor

La Festa de Tardor arrencarà amb normalitat, tot i el risc de pluja. Així ho ha decidit l'organització, que tornarà a avaluar la previsió de precipitacions a partir de dos quarts de dues de la tarda per decidir si es mantenen també les activitats de previstes per aquesta tarda i nit. Cugat.cat informarà a través de totes les seves plataformes en cas d'anul·lar-se la programació.

La 36a Festa de Tardor enceta aquest dissabte dos dies d'activitats amb l'augment de la participació ciutadana com a fita principal. Les propostes de caire cultural i tradicional ompliran la primera jornada de la cita, que centrarà la seva activitat a la plaça de l'Om i a la plaça d'Octavià. El lema d'enguany, 'En temps de crisi: acció, associació i solidaritat', escollit en votació popular marca el caràcter de germanor amb el qual la festa prendrà els carrers cèntrics de la ciutat. Un caràcter que el pregoner d'enguany, Àlvar Roda, també s'encarregarà de recordar en el seu discurs a partir de les set del vespre.

Vuit espais temàtics mostraran el ventall d'entitats col·laboradoradores a la nova edició de la Festa de Tardor. D'aquesta manera, hi haurà una ubicació per a la cultura popular, Firart, fira d'entitats, esports, partits polítics, lleure, música i un espai escènic. La cerca d'una participació fidel i la voluntat d'enfortir el teixit associatiu local es faran presents des de la jornada inaugural de la festivitat. I és que aquest dissabte la ciutat es convertirà en un gran aparador de les entitats culturals amb mostres de música, art, ball i tradició catalana.

El membre de la comissió organitzadora, Ferran Casanovas, explica en declaracions d'arxiu en què s'ha traduït la voluntat participativa de la festa d'enguany.

Ferran Casanovas

Aquest any apostem per traspassar la festa de dissabte a diumenge i per introduir un nou projecte comunicació.


A partir de dos quarts d'onze del matí, un concurs de fotografia repassarà al carrer Santiago Rusiñol les més de tres dècades d'història de la Festa de Tardor, proposta que marcarà el seguit d'actuacions de la jornada. Firart, Bastoners, Castellers, Caparrots i el Club Karate Sant Cugat portaran diferents tallers i actuacions durant la primera meitat del dia. De la seva banda, el jazz de la Big Band de Sant Cugat amenitzarà les primeres hores de la festa.

Un dinar vegetarià servirà de vincle amb les propostes de la tarda, on no faltaran, entre altres activitats, una ballada de sardanes i un taller de Geganters. El pregoner d'enguany, Àlvar Roda, agafarà el relleu a les entitats a partir d'un quart de vuit del vespre per obrir de manera oficial la festa. Un correfoc, un sopar popular i una actuació del grup de percussió Kata Kitinga seran els encarregats de portar la traca final del primer dia de la Festa de Tardor.

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat seguirà puntualment l'agenda de la Festa de Tardor al portal informatiu. A partir d'aquest diumenge, un vídeo resum repassarà a Cugat TV les imatges més destacades de la cita anual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.