(12:43h) Arrenca la Festa de Tardor amb la cultura com a protagonista


  • Comparteix:

El taller dels Castellers per als menuts

El taller dels Castellers per als menuts

La 36a edició de la Festa de Tardor ha donat el tret de sortida aquest dissabte amb la voluntat d'enfortir el teixit associatiu de la ciutat. La plaça d'Octavià s'ha omplert de la pintura de Firart, dels balls de bastons dels Bastoners de Sant Cugat i de danses tradicionals de la mà del Grup Mediterrània. La cultura popular és la protagonista d'aquesta primera jornada. A la tarda serà el torn de les sardanes, els gegants i el pregó d'Àlvar Roca.

La Festa de Tardor ha pogut començar aquest dissabte, tot i que les previsions meteorològiques feien témer que s'hagués d'ajornar. Finalment, els santcugatencs ha gaudit de la mostra de cultura popular del Grup Mediterrània, els Bastoners de Sant Cugat i els Castellers.

La plaça d'Octavià ha estat també l'escenari de la pintura dels artistes de Firart, que han plegat abans d'hora per la pluja. Un concurs de fotografia i la música jazz han estat altres propostes del dia. La festa continua a la tarda amb les sardanes, els gegants, els llibres a la fresca i el pregó d'Àlvar Roca entorn el lema d'enguany: 'En temps de crisi: acció, associació i solidaritat'.

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat, col·laborador de la iniciativa, seguirà puntualment l'agenda de la Festa de Tardor al portal informatiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.