Bona acollida dels tallers de Cookiteca, que han aplegat un centenar de participants


Temes relacionats

Arriba la botiga Cookiteca a Sant Cugat ( 1/oct/11)


  • Comparteix:

Més d'un centenar de santcugatencs han participat aquest dissabte als tallers de cuina de Cookiteca per ampliar els seus coneixements gastronòmics de la mà de professionals. L'èxit de participació ha obligat Cookiteca a ampliar els tallers infantils. L'empresa Cookiteca, situada davant el mercat Pere San, ofereix tallers i classes gastronòmiques, així com una acurada selecció de productes importats relacionats amb el món de la cuina.

Amb aquesta jornada de portes obertes, Cookiteca ha donat el tret de sortida als seus tallers. La presentació d'aquest dissabte ha comptat amb una demostració de tècniques d'esferificació amb mel adreçada als adults, mentre que els més petits han gaudit de la decoració de magdalenes.

L'èxit de participació ha obligat la botiga a ampliar l'horari dels tallers. La consultora de màrqueting de Cookiteca, Neus Canal, ha destacat l'encert de Sant Cugat per ubicar la seva tercera botiga.

Neus Canal

Vam veure clar que Sant Cugat oferia l'oportunitat de donar un serveis i uns productes que la població necessitava.


La jornada també ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa, que ha considerat que iniciatives com aquesta incentiven l'oferta gastronòmica de la ciutat.

Mercè Conesa

Estem evolucionant en l'oferta gastronòmica. La cultura de la cuina s'ha de mantenir i la Cookiteca és una aposta molt bona.




A banda dels tallers, Cookiteca també ofereix aliments i utensilis innovadors provinents de països com Estats Units, Bèlgica i Holanda, entre d'altres. A més de l'establiment de la nostra ciutat, Cookiteca compta amb botigues al barri barceloní de Sarrià i a Via Laietana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.