Una delegació del ministeri d'Educació brasiler visita l'escola bressol Cavall Fort


  • Comparteix:

Una delegació del ministeri d'Educació de Brasil ha visitat aquest dimarts l'escola bressol Cavall Fort, en el marc d'un projecte de col·laboració organitzat per l'Associació de Mestres Rosa Sensat. La iniciativa té com a objectiu intercanviar experiències referents a totes les franges dels sistemes educatius dels dos països, des del nivell infantil fins l'universitari, i extreure'n conclusions per permetre millorar el seu funcionament.

Durant una recepció oficial a l'Ajuntament, la membre de la delegació i directora de currículum i educació integral del ministeri d'Educació brasiler, Jaqueline Moll, ha remarcat la importància que un país que comença a explotar el seu potencial, com el Brasil, aprengui a construir un bon sistema educatiu. De la seva visita a l'escola bressol Cavall Fort, Moll n'ha destacat el protagonisme que es dóna als propis nens com a individus.

Jaqueline Moll

Considerar els nens com a subjectes participatius ha fet evolucionar la societat.


Per la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha assegurat durant l'acte que el model de gestió de les escoles bressol que es dóna a Sant Cugat pot servir d'exemple a d'altres localitats d'arreu del món.

Mercè Conesa

Crec que podem servir de model de gestió d'escoles bressol que dóna un bon servei a les famílies.



La delegació brasilera, que al llarg d'aquesta setmana ha visitat centres educatius de tot el país, també ha signat el llibre d'honor del municipi. La previsió és que la seva estada a Catalunya s'allargui fins aquest dijous.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.