Foment finançarà pisos protegits al campus universitari de Sant Cugat


  • Comparteix:

Recoder i Corredor durant l'acte de signatura

Recoder i Corredor durant l'acte de signatura

El ministeri de Foment espanyol aportarà 9,2 milions d'euros per a la promoció de 870 habitatges protegits a un total de vuit campus catalans, entre ells el de Sant Cugat. Aquesta decisió entra dins del paquet d'accions del Pla Estatal d'Habitatge i Rehabilitació 2009-2012 que facilitarà a 23.000 famílies de Catalunya l'accés a un pis o a la rehabilitació del que ja posseeixen. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, i la secretària d'Estat d'Habitatge, Beatriz Corredor, han signat aquest dimarts aquests acords que permetran la rehabilitació de 1.000 habitatges a l'Àrea de Rehabilitació Integral de Barcelona i la construcció de 194 allotjaments protegits.

Pel que fa al capítol santcugatenc, Foment especifica el finançament per a la promoció de 870 habitatges universitaris acordats en anys anteriors i que s'estan duent a terme en diferents campus universitaris de Catalunya. El ministeri aportarà 9,2 milions d'euros per 870 habitatges protegits als campus de Sant Cugat, Cerdanyola del Vallès, Girona, Castelldefels, Lleida Terrassa, Manresa i Reus.

Els ajuts a llogaters arribaran a 4.640 famílies, les destinades a compra o promoció de 5.600 habitatges protegits i les que permetran la rehabilitació aïllada de 9.000 habitatges més.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.