Consistori i paradistes, junts per reactivar el Mercat Pere San


  • Comparteix:

Serraboguñà i Romero han parlat del projecte aquest dimecres en una roda de premsa

Serraboguñà i Romero han parlat del projecte aquest dimecres en una roda de premsa

L'Ajuntament estudiarà avalar una part del projecte de remodelació del mercat de Pere San que ascendeix a 700.000 euros. El regidor de Comerç, Josep Romero, ha explicat que el consistori treballarà amb l'Associació de Paradistes del Mercat Pere San per trobar avals que permetin portar a terme la reforma, entre ells un que provingui de la Generalitat. El pas previ de l'equip de govern, però, serà convocar el concurs públic per a la gestió de l'equipament municipal en els propers mesos.

Mira aquest reportatge a Cugat tv sobre els 100 anys d'història del mercat Pere San

La concessió per l'explotació de l'espai finalitza pels paradistes del mercat al llarg del 2012, i per tant, l'Ajuntament haurà d'obrir un nou concurs. Romero ha subratllat que des del consistori es veu amb bon ulls la remodelació de l'equipament, però que primer s'haurà de presentar aquest nou concurs per decidir la gestió del mercat, al qual es presentarà l'Associació de Paradistes del Mercat Pere San. Romero també ha dit que a partir d'aquí s'estudiarà quina part pot avalar el consistori i quina part podria assumir la Generalitat.

Josep Romero

Hem de fer primer un nou concurs i en le cas que els paradistes guanyin el concurs, l'Ajuntament està disposat a col·laborar amb una part de l'aval.



De la seva banda, els comerciants del mercat es mostren disposats a assumir el cost de la remodelació de l'espai si el consistori els facilita l'aval. El president de l'Associació de Paradistes del Mercat Pere San, Joan Serraboguñà, ha explicat que primerament es va pensar en subvencions públiques per finançar el projecte, però que han optat per altres recursos.

Joan Serraboguñà

Li hem demanat a l'Ajuntament suport econòmic, però en el temps que estem no pot ser i ara estem estudiant l'opció de demanar un crèdit amb l'aval.




Serraboguñà ha afegit que seria bo començar les obres al febrer, però ha reconegut que això és difícil. No obstant això, sí que s'ha mostrat optimista que ho facin al llarg de l'any vinent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.