El trànsit a la plaça de Barcelona quedarà restringit la setmana vinent


  • Comparteix:

Zona afecta / Foto: Premsa Ajuntament

Zona afecta / Foto: Premsa Ajuntament

Les obres de remodelació de la plaça de Barcelona obligaran a prohibir la circulació viària a la cruïlla dels carrers de Sant Antoni i Xerric durant dilluns i dimarts de la setmana vinent. Durant aquests dos dies l'accés amb vehicle a la plaça només es podrà fer pel carrer de Sant Antoni. Aquest accés serà d'ús per als veïns de la zona perquè circular per aquests carrers vianantitzats està restringit a una targeta d'activació de les pilones mòbils.

Els veïns de la plaça de Barcelona que encara no tinguin aquesta targeta poden sol·licitar-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) ubicada a l'Ajuntament presentant el carnet d'identitat.

D'altra banda, els vehicles de càrrega i descàrrega també podran accedir a la plaça al matí, entre les set i dos quarts d'onze, a primera hora de la tarda, entres les dues i dos quarts de cinc, i al vespre entre les vuit i les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.