Xerrades, cinefòrums i concerts conscienciaran sobre la violència contra les dones


Temes relacionats

La violència contra les dones es manté respecte l'any anterior tot i la major sensibilització (18/nov/10)


  • Comparteix:

El Dia Internacional de la no violència contra les dones es torna a celebrar a la ciutat

El Dia Internacional de la no violència contra les dones es torna a celebrar a la ciutat

Jornades de formació, xerrades, concerts i sessions de cinefòrum són algunes de les activitats que tindran lloc a la ciutat des d'aquest diumenge i fins l'últim divendres de mes, Dia Internacional de la no violència contra les dones, amb l'objectiu de conscienciar la ciutadania sobre aquesta problemàtica. La primera de les iniciatives tindrà lloc aquest diumenge a la plaça d'Octavià aprofitant la 16a Diada Castellera, durant la qual s'instal·larà un punt d'informació i els Gausacs alçaran un pilar a favor dels drets de la dona.

Malgrat que el programa final de les activitats es presentarà dilluns vinent, la directora de polítiques socials de l'Ajuntament, Cristina Recasens, ha avançat durant una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que les jornades presentaran activitats de tot tipus i per a totes les edats. Segons Recasens, el fet d'allargar aquesta iniciativa durant 13 dies té la intenció de no limitar la rellevància del missatge a un sol esdeveniment.

Cristina Recasens

Pensem que la sensibilització no es pot limitar a un sol dia a l'any.


Les iniciatives començaran aquest diumenge amb la instal·lació d'un punt d'informació a la plaça d'Octavià, en motiu de la 16a Diada Castellera, i acabaran el darrer divendres de mes, que correspon pròpiament al Dia internacional de la no violència contra les dones. Durant aquesta jornada tindran lloc activitats de caire reflexiu però també lúdic, com ara sessions de cinefòrum al Xalet Negre i al Casal de les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.