El mercat de Torre Blanca es posa entre fogons amb 'La cuina al mercat'


  • Comparteix:

Imatge de l'edició anterior de 'La cuina al mercat'

Imatge de l'edició anterior de 'La cuina al mercat'

El mercat de Torre Blanca recupera l'activitat 'La cuina al mercat', que ofereix al mateix equipament demostracions de cuiners locals. La nova edició d'aquesta iniciativa tindrà lloc dissabte de la setmana vinent i l'últim de novembre de la mà del cuiner del restaurant Biarritz Tomàs Valls. Durant la demostració, es cuinaran plats elaborats amb productes que es poden trobar al mercat i que després podran degustar els assistents.

La iniciativa, que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament, torna al mercat després que la seva primera edició s'ampliés davant la bona resposta d'assistents.

'La cuina al mercat' consisteix en una demostració culinària per part d'un cuiner local que elabora plats en directe, que després poden degustar els clients del mercat. En concret, Tomàs Valls oferirà fideuà i cloïsses a l'aroma del fino de Xerès el primer dia i tempura de llagostins i capó farcit el segon. Després es repartiran 300 tastos d'aquests plats.

A més, es repartiran fitxes de les receptes elaborades entre els clients. Les sessions tenen lloc de dotze del migdia a dues de la tarda al mercat de Torre Blanca.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.