Dos petits incendis de matolls, balanç de la campanya d'incendis a la ciutat


  • Comparteix:

Can Sant Joan va ser una de les zones afectades

Can Sant Joan va ser una de les zones afectades

Dos petits incendis de matolls han estat les incidències més importants de la campanya de prevenció d'incendis de l'estiu, que s'ha allargat fins a finals d'octubre per coincidir amb el final de les temperatures elevades. El cap de Bombers de l'àrea de Rubí-Sant Cugat, Ramon Viladrich, ha assegurat a Cugat.cat que les condicions meteorològiques favorables i les tècniques de prevenció han estat les raons principals per les quals l'afectació ha estat mínima.

El cap de Bombers de l'àrea de Rubí-Sant Cugat, Ramon Viladrich, ha remarcat que els incendis van ser reduïts i van cremar poc més d'una hectàrea de terreny.

Ramon Viladrich

Hem tingut un parell d'incendis a la deixalleria de Can Calopa i a la zona de Can Sant Joan.


El cap de Bombers ha explicat que durant el setembre també van tenir lloc diverses incidències a localitats veïnes com Bellaterra i Sant Quirze, sempre de petites superfícies d'entre 400 i 500 metres quadrats. Malgrat que la campanya de prevenció d'incendis es va acabar l'últim dia d'octubre, Viladrich ha recomanat seguir extremant la precaució i no encendre foc fora de les zones habilitades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.