Una taula informativa reparteix bidonets per reciclar l'oli de cuina a la plaça dels Quatre Cantons


Temes relacionats

Valldoreix aposta per la recollida d'oli domèstic usat (26/oct/11)

Nou servei de recollida d'oli usat, amb màquines a vuit punts del municipi (25/oct/11)


  • Comparteix:

Els bidonets es poden recollir gratuïtament a la plaça dels Quatre Cantons

Els bidonets es poden recollir gratuïtament a la plaça dels Quatre Cantons

Una taula informativa situada a la plaça dels Quatre Cantons repartirà al llarg de tota la setmana de manera gratuïta bidonets per contenir l'oli de cuina utilitzat que després es podran dispensar a les màquines de recollida instal·lades en diversos punts de la ciutat. La iniciativa, organitzada per Valoriza i l'Ajuntament, se situa en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, celebrada per segon any consecutiu.

El membre de Valoriza i de la campanya Àngel Sanchís ha remarcat a Cugat.cat que és necessari conscienciar els santcugatencs sobre la necessitat de reciclar l'oli de cuina.

Àngel Sanchís

Ens hem adonat que els ciutadans sovint volen reciclar l'oli però després no saben què fer-ne.


Sanchís ha explicat que l'oli reciclat es converteix en materials útils com bosses de plàstic, biodièsel i sabó. La campanya va començar fa tres setmanes amb la instal·lació de màquines de recollida a diversos indrets de la ciutat, com ara als mercats de Pere San i Torre Blanca, així com al barri de Can Mates i als diferents districtes. Les màquines, que romandran fixes de manera indefinida, permeten als ciutadans dispensar del seu bidonet i els en proporciona un de nou.

La carpa provisional instal·lada a la plaça dels Quatre Cantons seguirà repartint bidonets durant tota la setmana, però la campanya seguirà fins que es dispensin les aproximadament 20.000 unitats, amb l'objectiu que n'hi hagi un a cada casa. Els bidonets són gratuïts i es podran seguir recollint a l'Ajuntament, l'EMD de Valldoreix i els Casals de Mira-sol i les Planes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.