Pastora actuarà al Teatre-Auditori en el marc del Dia internacional contra la violència de gènere


  • Comparteix:

La banda Pastora trepitjarà l'escenari del Teatre-Auditori divendres de la setmana vinent amb un concert que forma part de la gira de promoció del seu darrer disc, 'Un viaje en noria' (U.V.E.N), i que s'emmarca en el Dia internacional contra la violència de gènere. La cantant de la formació, Dolo Beltrán, ha destacat que el públic santcugatenc podrà veure un espectacle amb una 'dona lliure, independent emocionalment i amb les idees clares' damunt de l'escenari.

L'espectacle vol ser una mostra de suport a les dones que pateixen o han patit violència domèstica. Segons la cantant del grup, Dolo Beltrán, que ha assistit aquest dilluns a la presentació del concert al Café Auditori, les dones han d'intentar evitar els 'amors tòxics i veure'ls venir'. A més, ha destacat que s'ha de lluitar per aconseguir que el gènere femení esdevingui totalment lliure i independent.

Així ha expressat què veurà el públic santcugatenc divendres de la setmana vinent al Teatre-Auditori.

Dolo Beltrán

És veure una dona lliure cantant. Les lletres també diuen molt sobre ser una persona independent.



L'espectacle inclourà cançons més tranquil·les de les que habitualment toquen, ja que el públic estarà assegut i serà més receptiu a aquest tipus de temes. A més, no només tocaran cançons del seu últim disc, 'Un viaje en noria', sinó que inclouran temes de tota la seva carrera.

Dolo Beltrán també ha assegurat que té molt bon record de la seva primera actuació a Sant Cugat, a la Festa Major de 2004, durant la gira del que va ser el seu primer disc 'Pastora'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.