El gerent dels forns Turris publica un llibre sobre l'aprofitament del pa


  • Comparteix:

Xavier Barriga, en una imatge d'arxiu

Xavier Barriga, en una imatge d'arxiu

El gerent dels forns de pa Turris, Xavier Barriga, ha publicat un llibre sobre com aprofitar el pa sec titulat 'Receptes casolanes amb pa d'ahir'. Es tracta d'un recopilatori de receptes per poder fer plats que continguin pa i evitar llençar aquelles barres que fa dies que no es consumeixen. La cadena de forns té botiga a Sant Cugat, al carrer de Francesc Moragas.

El llibre comença amb uns consells per aconseguir que el pa duri més temps fresc. Una vegada sec, Barriga ofereix algunes idees per aprofitar-lo, com ratllar pa i barrejar-lo amb llimona per poder arrebossar un pollastre, i fregir-lo amb herbes i oli d'oliva per poder-lo posar com complement de pasta bullida. També s'hi poden trobar receptes més elaborades, com cuinar una massa de pa amb tomàquet per fer una pizza casolana i un púding de xocolata, entre d'altres.

El gerent dels forns Turris ha explicat com va sorgir la idea d'escriure el llibre.

Xavier Barriga

Vinc d'una fleca familiar on mai hem tirat el pa i sempre l'hem aprofitat. Això ho tinc molt arrelat.


La cadena de forns compta amb un establiment al carrer Francesc Moragas des de fa un any. Barriga ha valorat aquesta etapa i ha agraït la confiança dels santcugatencs en el seu establiment.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.