Els aiguats causen problemes sota alguns ponts de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una dotació de Bombers actuant a l'avinguda Bilbao

Una dotació de Bombers actuant a l'avinguda Bilbao

Les fortes pluges d'aquest dimarts han afectat, especialment, les vies que hi ha sota alguns ponts ferroviaris de la ciutat. Les precipitacions han provocat inundacions sota el pont de l'estació de Mira-sol i el del carrer Martorell, on Bombers, ADF, Protecció Civil i la Brigada Municipal han intervingut per retirar vehicles que havien quedat atrapats amb els conductors a l'interior. L'acumulació d'aigua també s'ha donat sota el pont del carrer de Manel Farrés i a la riera de Can Calders, que ha pujat el nivell de l'aigua i ha impedit el pas dels cotxes.

L'episodi més conflictiu s'ha viscut sota el pont de l'estació de Ferrocarrils de Mira-sol. L'avinguda de Bilbao, que ha estat tallada al trànsit durant la nit de dimarts a dimecres, ha viscut una tarda intensa quan l'acumulació d'aigua ha provocat la retenció de diversos vehicles. Durant diverses hores, una dotació de Bombers ha treballat en la retirada d'alguns cotxes que s'han avariat sota el pont en passar per sobre el toll d'aigua.

Aquest és el testimoni de Lucía Fernández, que ha quedat atrapada amb el seu vehicle en aquesta ubicació.

Lucía Fernández

No acabo d'entendre perquè sempre estem en el mateix. Sempre que plou tenim els mateixos problemes en els ponts.




Un incident similar és el que s'ha produït al carrer de Martorell, sota el pont més proper a l'estació de FGC. Aquí s'ha hagut de netejar el pas i reduir el volum d'aigua acumulada. No obstant això, alguns ciutadans també han quedat atrapats dins els seus cotxes.

També hi hagut incidències al pont del carrer de Manel Farrés, on s'han aixecat tapes per facilitar la sortida d'aigua i evitar inundacions. Bombers també ha actuat en diverses retirades de vehicles encallats, com ha passat a la BP-1503, en direcció a Rubí.

Altres inundacions lleus han tingut lloc a la riera de Can Calders, on el nivell de l'aigua ha pujat de tal manera que els vehicles han vist impossibilitat el seu pas. Un altre aiguat s'ha produït al carrer de Vallseca, a causa d'una canonada rebentada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.