Puigneró: 'Hem actuat ràpidament, però és impossible evitar totes les problemàtiques d'un gran xàfec'


Temes relacionats

Els aiguats causen problemes sota alguns ponts de Sant Cugat (16/nov/11)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró és tinent d'alcalde de Governació, Seguretat i Mobilitat

Jordi Puigneró és tinent d'alcalde de Governació, Seguretat i Mobilitat

El tinent d'alcalde de Governació, Jordi Puigneró, ha valorat de 'molt ràpida i eficaç' l'actuació dels serveis d'emergència durant els efectes de la forta pluja caiguda entre dimarts i dimecres, tot i reconèixer que el clima mediterrani del país dificulta que certes àrees de la ciutat puguin estar completament preparades per resistir aiguats d'aquest tipus. La ciutat ja ha tornat a la normalitat després que el dispositiu d'emergència hagi efectuat una dotzena d'actuacions centrades en les tasques de neteja de clavegueram i reducció d'aigües acumulades, especialment al centre.

Puigneró ha explicat que malgrat Sant Cugat està 'preparada' per les pluges, la calorosa metereologia catalana fa molt difícil que certes zones, com els passos per sota les vies, puguin resistir pluges intenses com les d'aquesta setmana. En aquest sentit, el tinent d'alcalde de Governació ha remarcat la importància que els serveis d'emergència entrin en acció immediatament. Ho ha dit al programa 'Primera Plana' de Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Quan cauen molts litres d'aigua hem d'estar preparats per actuar ràpidament.


L'episodi més conflictiu s'ha viscut sota el pont de l'estació de Ferrocarrils de Mira-sol, a l'avinguda de Bilbao, que ha estat tallada al trànsit durant la nit de dimarts a dimecres. Durant diverses hores, una dotació de Bombers ha treballat en la retirada d'alguns cotxes que s'han avariat sota el pont en passar per sobre el toll d'aigua.

Malgrat el retorn a la normalitat, l'Ajuntament manté activada fins a nou avís la situació de prealerta del Pla de Protecció Civil.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Menys xerrameca i més trepitjar el terreny. Passis vostè pel carrer del Nard on no hi han hagut més accidents perquè deu existir l'angel de la guarda. La gran quantitat de grava no retirada des de fa 48 hores ha causat derrapades i algun que altre ensurt important. Baixi del tron ​​i visiti les zones afectades.

Joan Serrallonga. Enviat el 16/nov/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.