SusanitaTieneUnRaton.com col·laborarà amb el programa d'infància de la Creu Roja


  • Comparteix:

SusanitaTieneUnRaton.com és un portal de productes fotogràfics

SusanitaTieneUnRaton.com és un portal de productes fotogràfics

L'empresa santcugatenca SusanitaTieneUnRaton.com, que ofereix productes fotogràfics familiars a través d'Internet, ha signat un acord amb la Creu Roja local per patrocinar els programes d'atenció a la infància de l'ONG. La iniciativa consisteix en distribuir una sèrie de 'kits' dirigits a les famílies necessitades que tinguin infants de fins a 18 mesos, que contenen productes de necessitat diària com biberons, xumets o llet.

'Susanita tiene una ilusión' és el programa a través del qual SusanitaTieneUnRaton.com vol col·laborar amb la Creu Roja Sant Cugat - Rubí - Valldoreix. El primer pas d'aquesta iniciativa és la col·laboració que l'empresa farà durant el Nadal amb aquest programa d'atenció a la infància. Entre el material que es proporcionarà a les famílies amb problemes econòmics que hagin de prendre cura de nadons hi ha des d'aliments, com ara llet, galetes o cereals sense gluten, fins a productes higiènics, com bolquers, sabons o tovalloletes.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.